Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Breed inzetbare minishovel voor uw klus | Cazemier Dienstverlening
0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Minishovel

Goed personeel en de juiste middelen zijn het allerbelangrijkst voor iedere klus. Als de klus erom vraagt, maken wij bij bij Cazemier gebruik van onze multifunctionele minishovel. Zo werken wij nog sneller en efficiënter. Door de knikbesturing is deze shovel zeer wendbaar.

De minishovel van Cazemier

Door de compacte afmetingen is de shovel eenvoudig inzetbaar in moeilijk toegankelijke ruimtes. De minishovel is voor verschillende doeleinden in te zetten, bijvoorbeeld bij agrarische werkzaamheden, in de bouw en bij bepaalde tuinwerkzaamheden. Kenmerkend voor een minishovel is de lage bodemdruk, de boogvormige rijweg en het feit dat de motor in het achterste deel van de kniklader is geplaatst. Doordat de zware componenten van de minishovel achterin zijn geplaatst, is er een ruime hefcapaciteit.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Sterk in het echte werk

De minishovel is van het merk Giant en kenmerkt zich aan de grote hoeveelheid power en daadkracht. Onze medewerkers zijn zo opgeleid dat ze de minishovel uitstekend beheersen en deze veilig en vakkundig gebruiken. Wij beschikken over vele soorten opzetstukken voor de minishovel, waardoor de shovel voor vele klussen in te zetten is. Denk hierbij aan palletvorken, een rubberschuif, puinbak, klem, grondbak en volumebak.

Waarvoor is de minishovel in te zetten?

Enkele voorbeelden waarvoor wij onze minishovel inzetten:
✓ Het vervoeren van grote hoeveelheden zand/stenen bij bestratingswerkzaamheden
Tuinwerkzaamheden zoals graven
✓ Verplaatsen, heffen of verschuiven van allerlei objecten in de bouw
✓ Mest opruimen tijdens de complete stalreiniging
Agrarische hulp zoals strontrijden

Geïnteresseerd in onze minishovel voor uw klus?

Wilt u weten wat onze minishovel kan betekenen voor uw klus? Wij adviseren graag over de mogelijkheden voor u op maat. Neem contact op met ons via ons contactformulier of telefonisch en vraag naar meer informatie over onze minishovel!