0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Agrarische dienstverlening

Uw agrarische werkzaamheden vol vertrouwen uit handen geven aan professionele mensen: dat kan bij Cazemier Dienstverlening. Wij bieden agrarische dienstverlening aan voor uw bedrijf. Zowel voor korte als lange periodes. Dit kan dus een eenvoudige klus zijn, maar ook complete bedrijfsverzorging, voor een korte of lange periode. Bij onze agrarisch medewerkers is uw bedrijf in goede handen!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Uiteenlopende agrarische werkzaamheden

Zoekt u agrarisch personeel dat zelfstandig aan de slag kan bij uw bedrijf? Ontdek wat onze agrarische medewerkers voor uw bedrijf kunnen betekenen. Onderstaand vindt u een aantal van onze werkzaamheden op het gebied van agrarische dienstverlening. Staat uw klus er niet tussen? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Stalreiniging
Agrarische bedrijfsverzorging
✓ Agrarische klussen zoals mestrijden, hekken opbouwen en afbreken

Wij denken graag met u mee

Ook voor advies over welke werkzaamheden voor u aantrekkelijk zijn kunt u contact opnemen. Wij voorzien u van alle gewenste informatie. Bekijk de foto’s en krijg een indruk van wat wij kunnen betekenen op het gebied van agrarische dienstverlening. Neem gerust telefonisch contact op of via het contactformulier.

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Mogelijkheden op maat voor agrarische dienstverlening

  Het kan voorkomen dat u vervanging nodig heeft voor uw bedrijfsverzorging tijdens ziekte of vakantie. Wij springen graag bij om u te ontlasten. Ook voor eenmalige klussen kunt u onze hulp inschakelen. De juiste mensen, jarenlange ervaring en goed materiaal zorgen ervoor dat uw bedrijf in goede handen is bij Cazemier.

  Veehouderij

  Agrarische dienstverlening is een begrip en een vak apart. Wij verzorgen uw bedrijf waar het nodig is. We kunnen al uw agrarische werkzaamheden overnemen tijdens uw vakantieperiode of bij ziekte. De mogelijkheden lopen zeer uiteen, dus ook voor uw bedrijf vindt u de hulp die nodig is.

  Stalreiniging

  Uw varkensstallen, koeienstallen, pluimveestallen, kalverstallen, stierenstallen, melkveestallen en/of paardenstallen laten reinigen? Met het juiste materiaal en ervaren personeel maken wij uw stal weer fris en netjes. Ook het reinigen van silo’s of machines verzorgen wij voor u. Lees hier meer over onze reinigingswerkzaamheden.

  Mest uitrijden

  Ook zorgen wij voor het uitrijden van mest, laad- en loswerkzaamheden en op- en afbouw. Door de uiteenlopende en jarenlange ervaring op agrarisch gebied springen wij bij waar u het nodig heeft.