0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Terras reinigen

Overweegt u een nieuwe oprit of terras aan te schaffen, maar heeft u een gebrek aan tijd en/of financiële middelen? Of is uw terras inmiddels bedekt met een laagje mos of algen? Laat uw oprit of terras dan reinigen door Cazemier. Nadat we uw oprit of terras met onze terrasreiniger hebben schoongespoten, ziet uw oude bestrating er weer als nieuw uit.

Weg met groene aanslag

Net als uw gevel is ook het terras onderhevig aan de weersinvloeden. Groene aanslag, veroorzaakt door mos en algen, geeft de tuin een grauwe aanblik en kan het gladheid veroorzaken. Door het terras te reinigen, krijgt u de oude kleur van het terras weer terug en wordt de ondergrond wat stroever.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

terrasreiniging-cazemier
terrasreiniging resultaat (1)
20180719_140856

Voorkom groene aanslag

U kunt zelf een aantal stappen ondernemen om te zorgen dat groene aanslag geen kans krijgt op uw terras. Voorkomen is immers beter dan genezen.

  • Zorg voor voldoende zonlicht in de tuin. Door het zonlicht krijgen mos en algen minder de kans om te groeien.
  • Veeg het terras regelmatig schoon, ook in de winter.
  • Een goede afwatering in de tuin zorgt ervoor dat het terras minder vochtig is, waardoor de kans op groene aanslag minder is.

Voor elke ondergrond het juiste materiaal

Een terras kan bestaan uit verschillende ondergronden zoals hout, bestrating, beton of natuursteen. Al deze materialen zijn te reinigen, zodat het terras er weer als vanouds uitziet. Voor elke ondergrond hebben we bij Cazemier de juiste machines beschikbaar.

Wij komen graag langs!

Is uw terras of oprit toe aan een reinigingsbeurt? Laat Cazemier uw terras of oprit reinigen. Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact met ons op. Wij zijn zowel telefonisch als via het contactformulier bereikbaar.