0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Metaal bewerken

Ons team bestaat uit een aantal ervaren metaalbewerkers. Een ruw metalen product wordt met verschillende bewerkingsmethodes tot een glimmend eindproduct gemaakt. Afbramen, polijsten, schuren en flessen: onze metaalbewerkers draaien hun hand er niet voor om. Met goed materiaal leveren we een mooi eindproduct aan onze opdrachtgever aan.

Metaal schuren

Wij schuren metaal ter voorbereiding van verschillende behandelingen zoals lakken of bij het aanbrengen van een roestvrije-laag. Het zorgt voor een glad oppervlak dat klaar is om geverfd te worden. Hiervoor gebruiken we meestal een schuurmachine, maar voor lastige hoeken of randen doen we het met de hand. Alles om een keurig resultaat op te leveren!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Afbramen

Bramen zijn bijwerkingen die van het product verwijderd moeten worden die ontstaan tijdens koud bewerken van het metaal. Met technieken zoals slijpen, laseren, schuren, trommelen en kanten breken, zorgen we voor het afbramen. Vakkundig en zorgvuldig gaan onze medewerkers aan de slag om alle scherpe randjes en puntjes eraf te halen.

Polijsten

Om overige ruwheden op het oppervlak te verminderen en de metalen daardoor een mooier uiterlijk te geven, polijsten we het object. Dit proces vindt plaats na het afbramen. Elke opdracht is maatwerk. De metaalsoort, de grootte, de vorm en het gewenste resultaat bepalen welke techniek en welke middelen we gebruiken om uw metalen object te bewerken.

Vakmensen

Naast het gebruiken van goede gereedschappen zetten we voor het bewerken van metaal de juiste mensen in. Zo zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd en gaan veilig te werk met kennis van zaken op het gebied van metaalbewerking.

Meer weten over metaalbewerking door Cazemier?

Iedere metaalbewerking is maatwerk. Daarom kunt u contact opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden en kunnen we u voorzien van het nodige advies.