0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Dakgoot schoonmaken

Is uw dakgoot schoonmaken een jaarlijks terugkerend klusje waar u tegen op ziet? Laat uw dakgoot dan reinigen door Cazemier Dienstverlening! Wij zorgen dat de opvangbak voor bladeren, takken en mos weer volledig geleegd wordt om zijn werking te behouden. Cazemier, specialist in reinigingswerkzaamheden, zorgt dat deze klus snel en efficiënt gedaan wordt!

Cazemier reinigt uw dakgoot snel en vakkundig

In het regenachtige Nederland is een goede waterafvoer essentieel. Daarom zijn goed werkende dakgoten belangrijk! Veel mensen vinden het reinigen van hun dakgoot een vervelende of gevaarlijke klus op hoogte. Daarom kunt u het schoonmaken van uw dakgoot uitbesteden aan Cazemier. Wij beschikken namelijk over het juiste materiaal en gecertificeerd personeel om op hoogte en moeilijk bereikbare plekken uw dakgoot te reinigen. Cazemier Dienstverlening zorgt niet alleen voor het legen van uw dakgoot, maar ook voor een frisse aanblik!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Reiniging door Cazemier
stalspuiten aanzicht (1)

De complete schoonmaakklus

Naast het schoonmaken van uw dakgoot bieden wij nog veel meer reinigingswerkzaamheden aan. Wellicht handig om meerdere klussen in 1x te laten doen door ons! Wij staan in ieder geval graag voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan uw dakgoot laten schoonmaken in combinatie met:

  • het reinigen van uw gevel voor een frisse aanblik
  • uw zonnepanelen schoonmaken voor een optimaal rendement
  • een volledige dakreiniging
  • een grondige terrasreiniging zodat uw terras weer als nieuw lijkt

..en nog veel meer!
Bekijk veel van onze reinigingswerkzaamheden op onze site of neem contact op voor meer informatie! Wij staan altijd klaar om u te voorzien van advies op maat.

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Voorkom problemen en laat uw dakgoot schoonmaken

  Wanneer u uw dakgoot niet tijdig schoonmaakt zal deze verstopt raken. Door het toegenomen gewicht kan de dakgoot gaan doorhangen en wellicht zelfs afbreken. Maar ook overstroming is een veelvoorkomend probleem wanneer de dakgoot niet gereinigd wordt. Overstroming kan leiden tot lekkage in uw goot, houtwerk of dak omdat het water voor verzuring zorgt. Ook kan het aanslag geven op uw kozijnen, ramen of muren. Laat daarom uw dakgoot schoonmaken door Cazemier!

  Vrijblijvend advies op maat

  Wilt u advies of meer informatie over een klus die gedaan moet worden? Vraag gerust naar persoonlijk advies.
  U kunt zowel via ons contactformulier als telefonisch contact met ons opnemen.