0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Reiniging

Cazemier, de specialist in reiniging! Een fris, schoon en gedesinfecteerd resultaat is wat u voor ogen heeft wanneer het over reinigen gaat. Of het nu om gevels, stallen of bouwplaatsen gaat, wij zorgen voor een verbluffend resultaat. Wij beschikken over het juiste materiaal en de beste medewerkers om alles optimaal te reinigen.

Wij reinigen waar u dat nodig heeft

De mogelijkheden bij Cazemier zijn zeer uiteenlopend en er is altijd een passende oplossing te vinden. Lees verder om te ontdekken wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden

Als het vies is, kunnen wij het schoonmaken! Onderstaand vindt u een kleine greep uit onze schoonmaakwerkzaamheden. Staat uw klus er niet tussen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Bouwschoonmaak
Dakgoot schoonmaken
Gevelreiniging
Glasbewassing
Industriële reiniging
Kantoren schoonmaak
Opleveringsschoonmaak
Silo reinigen
Stalreiniging
Terras reiniging
Zonnepanelen schoonmaken

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Mogelijkheden op maat voor uw reinigingsklus

  We begrijpen dat wegens gebrek aan tijd of middelen uw reinigingsklus wel eens kan blijven liggen. Wij nemen de reiniging graag voor u uit handen. Door jarenlange ervaring in combinatie met de juiste mensen en het juiste materiaal is uw reinigingsklus bij Cazemier in goede handen. Wij werken efficiënt, grondig en vakkundig.

  Het volledige pakket

  Het kan ook aantrekkelijk voor u zijn om een combinatie van reinigingswerkzaamheden door ons te laten doen. Efficiëntie en gewoon goed werk afleveren vinden we bij Cazemier namelijk belangrijk als het om reiniging gaat. Hebt u de materialen al voorhanden? Dan is het uiteraard ook mogelijk om alleen ons personeel in te schakelen. Zo vinden we samen altijd een passende oplossing voor uw klus!

  Wij denken graag met u mee

  Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en het combineren van reinigingswerkzaamheden. Zo verzorgen wij de gewenste uitstraling voor uw pand! Bekijk de foto’s om een alvast een indruk te krijgen van onze reinigingsdiensten. Neem gerust telefonisch contact met ons op of via het contactformulier.

   

  Stalreiniging
  Glasbewassing-reiniging-reinigingswerkzaamheden-schoonmaak