0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Hoveniersondersteuning

Bent u hovenier en zoekt u een helpende hand bij een klus of project? Cazemier biedt de hovenier ondersteuning aan waar deze nodig is. Het inschakelen van hoveniersondersteuning zorgt voor een vlot verloop van uw tuinproject of -klus. Door de hulp van Cazemier hoeft u zich alleen nog op de hoofdzaken te focussen.

Sterk in het echte werk

Er komen veel klusjes kijken bij uw werk als hovenier. Veel werkzaamheden kunnen door het personeel van Cazemier opgepakt worden. Op aanwijzing van een echte hovenier kunnen wij allerlei werkzaamheden verrichten waar dat nodig is.  Dit zorgt ervoor dat u zich enkel hoeft bezig te houden met de grote lijnen, zoals het tuinontwerp. Dit scheelt een hoop tijd! Met het juiste personeel en middelen, zoals onze minishovel, bieden wij professionele ondersteuning aan.


Neem contact met ons op

0516-721924 | 06-52323704 | info@cazemierdienstverlening.nl

Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem snel contact met ons op via de bovenstaande gegevens of vul het formulier in voor een terugbelverzoek.  hoveniersondersteuning
  a23094eb-bfae-4041-93f8-bdff8cdf7380

  Hulp op maat voor uw tuinproject of -klus

  Ons flexibele personeel helpt u bij de totale klus. Wij zijn bereid om altijd een stap harder te zetten indien nodig. Wij zijn breed inzetbaar en daarom zijn de mogelijkheden zeer divers en kunnen wij altijd iets voor u betekenen. De hoveniersondersteuning die wij bieden kan bestaan uit diverse werkzaamheden zoals:

  ✓ Blad aanvegen
  ✓ Onkruid verwijderen
  ✓ Schoffelen
  Stenen sjouwen
  Bermmaaien

  Ondersteuning nodig bij andere klussen? Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden voor uw tuinproject of -klus op maat.

  Meer informatie over hoveniersondersteuning?

  Neem gerust contact met ons  op als u meer wilt weten over hoveniersondersteuning door Cazemier. We staan u graag te woord om alle mogelijkheden door te nemen en advies hierover te geven. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.