0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Bouw en sloop

Bouw- en/of sloopwerkzaamheden in de planning? Schakel de hulp in van Cazemier Dienstverlening voor een vlot verloop! Wij bieden de helpende hand waar u deze nodig heeft. Slopen, demonteren, assisteren, slepen met bouwmaterialen en het netjes houden van de bouwplaats: niks is ons te gek!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Opperwerkzaamheden bouwplaats

Zet ons in voor uiteenlopende bouw- en sloopwerkzaamheden!

Wij bieden ondersteuning aan timmermannen, stukadoors, dakdekkers en bouwvakkers. Onderstaand een lijst met mogelijke werkzaamheden waar u ons voor kunt inzetten.

Slopen
Demonteren
Opperen
Sjouwen
✓ Dakhulp
✓ Bouwondersteuning
Bouwschoonmaak
Opleveringsschoonmaak

Benieuwd naar wat wij voor uw bouw- of sloopproject kunnen betekenen? Vraag gerust naar meer informatie en advies. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


  Totale bouwondersteuning

  Slopen klinkt als een eenvoudige klus, maar op een juiste en veilige manier slopen is vakwerk. Wij hebben hiervoor het juiste gereedschap, de juiste certificeringen en ervaring die perfect aansluit op uw sloopwerkzaamheden. Slopen zonder zorgen? Schakel dan Cazemier in!

  Onze handslopers werken netjes en nauwkeurig en hebben verstand van zaken over sloopwerken. Zo heeft Cazemier ervaring met het strippen van monumentale panden en bestaande bouw. Maar ook aanpassingen doen aan nieuwbouw is voor ons geen probleem. Wanneer u een object niet gesloopt wilt hebben kunnen we deze zorgvuldig demonteren. Dus wilt u bijvoorbeeld muur- of vloertegels verwijderen in uw toilet of badkamer? Of zelfs uw gehele betonvloer verwijderen? Wij staan voor u klaar!

  Wij verzorgen het totale pakket. We slopen niet alleen, we bieden ook bouwondersteuning aan. Zo kunnen wij onze medewerkers inzetten om uw vakmensen de helpende hand te bieden. We helpen bijvoorbeeld een stukadoor bij het afplakken van muren. En we houden voor u de bouwplaats netjes en opgeruimd waardoor er zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden. Cazemier Dienstverlening doet graag meer!

  Schakel onze hulp in voor uw bouwproject!

  Benieuwd naar wat wij voor uw bouw- of sloopproject kunnen betekenen? Vraag gerust naar meer informatie en advies. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.