Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 257 Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /www/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/core/class-vc-mapper.php on line 111 Demontagewerk? Laat het doen door Cazemier Dienstverlening!
0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Demonteren

Bij (nieuw)bouw komt het voor dat er materialen verwijderd moeten worden. Soms kan er gesloopt worden, maar als er meer voorzichtigheid gevraagd wordt is demontage de beste keuze. Zoekt u iemand die zorgvuldig de juiste materialen demonteert? Dan bent u bij Cazemier aan het juiste adres!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Veilig en zorgvuldig demontagewerk

Cazemier heeft vakkundige mensen in dienst die nauwkeurig te werk gaan. Zo hebben wij ervaring in het strippen van monumentale panden, van bestaande bouw maar ook aanpassingen binnen de nieuwbouw. De handslopers van Cazemier werken zorgvuldig met verstand van zaken voor het demontagewerk. Indien nodig kunnen wij ook onze minishovel inzetten op de grotere projecten.
Naast nauwkeurig werken is veilig werken ook cruciaal. Niet alleen voor onze medewerkers maar ook voor omwonenden en passanten. Tijdens de inventarisatie van de opdracht brengen wij alle mogelijke risico’s in kaart en treffen wij passende maatregelen.

Demontagewerkzaamheden

Wij kunnen de volgende demontagewerkzaamheden zorgvuldig voor u uitvoeren:

    • Verwijderen van plafonds
    • Strippen van de wanden, zoals het verwijderen van behang
    • Verwijderen van kozijnen of ander houtwerk in uw pand

Juiste afvoer restmaterialen

Bij het demonteren komen er materialen vrij, welke conform de geldende wet- en regelgeving afgevoerd moeten worden. Door onze gedegen ervaring met sloop- en zaamheden weten wij precies hoe de stromen adequaat afgevoerd moeten worden. U kunt uw volledige demontageklus zorgeloos aan ons overdragen!

Meer weten over demonteren door Cazemier?

Bent u op zoek naar een partij die zorgvuldig demonteert? Cazemier ondersteunt u graag. Wij komen graag met u in contact om te kijken wat de beste oplossing is.