0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Opleveringsschoonmaak

Gaat u een nieuw of verbouwd pand betreden? Of moet u een woning schoon opleveren aan de nieuwe verhuurder of koper? Ook dit kan Cazemier voor u regelen met een opleveringsschoonmaak.

Om te zorgen voor een goede oplevering, volstaat een bezemschone oplevering niet. Tijdens de bouw of verbouwing komt veel fijnstof vrij, wat om een grondige reiniging vraagt. Met een opleveringsschoonmaak wordt uw pand grondig gereinigd en is deze klaar voor oplevering!

Werkzaamheden opleveringsschoonmaak

Tijdens de opleveringsschoonmaak verzorgen wij graag het totale plaatje. Cazemier kan de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Sterk in het echte werk

Door ons brede pakket aan dienstverlening zijn wij gespecialiseerd in schoonmaak- en bouwwerkzaamheden. Hierdoor weten wij precies welk afval vrijkomt bij het (ver)bouwen van een pand en wat er nodig is om dit weer op te ruimen. Cazemier beschikt over alle nodige middelen en vakkundig personeel om u te kunnen ondersteunen.

Andere specialismen gerelateerd aan een opleveringsschoonmaak:

Geïnteresseerd in opleveringsschoonmaak door Cazemier?

Wij adviseren graag over de mogelijkheden voor u op maat. Neem contact op met ons via ons contactformulier of telefonisch en vraag naar meer informatie over opleveringsschoonmaak!


Neem contact met ons op

0516-721924 | 06-52323704 | info@cazemierdienstverlening.nl

Onze medewerkers staan u graag te woord. Neem snel contact met ons op via de bovenstaande gegevens of vul het formulier in voor een terugbelverzoek.