0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen? Cazemier is de aangewezen partij voor gevelreiniging! Wij zorgen ervoor dat uw gevel weer als nieuw lijkt, wat uw pand een frisse en schone uitstraling geeft. Daarnaast draagt het reinigen van de gevel bij aan de levensduur en eventueel de waarde van uw pand.

Groene aanslag verwijderen

Is uw gevel simpelweg toe aan een verfrissingsbeurt? Cazemier reinigt de gevel grondig en efficiënt voor u. Wij verwijderen de groene aanslag zodat uw gevel weer als nieuw lijkt. Ook bieden wij de mogelijkheid om dit resultaat te behouden. We kunnen namelijk uw gevel impregneren met een anti-algaanslag behandeling. Zo krijgen algen geen grip meer op uw bedrijfsloods of pand.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Gevel reinigen met stoom

Bij lichte vervuiling, zoals groene aanslag, wordt er gebruik gemaakt van gevelreiniging middels stoom. Door middel van een hogedrukspuit wordt het vuil met heet water weggespoten. Dankzij een vlakstraal raakt het voegwerk op de buitenmuur niet beschadigd. Om ervoor te zorgen dat vuil zich niet te veel hecht aan uw gevel, is het aan te raden om minimaal om het jaar de gevel te laten reinigen.

Wettelijke eisen stoomreiniging

Vanuit de wet zijn er een aantal regels gesteld voor de gevelreiniging middels stoom. Zo moet het gebruikte water opgevangen worden en mag de reiniging geen geluidsoverlast veroorzaken. In sommige gemeentes is het nodig om een ontheffing aan te vragen. Laat u de gevelreiniging aan Cazemier over, dan zorgen wij voor de eventuele ontheffing.

Neem contact met ons op!

Bestaat uw gevel uit oude materialen of zit er hardnekkig vuil op de gevel? Dan kan het zijn dat stoomreiniging niet de juiste methode is voor het reinigen van uw gevel. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op, we denken graag met u mee. Neem gerust telefonisch contact met ons op of via het contactformulier .