0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Stalreiniging

We kunnen ons voorstellen dat het er niet altijd van komt uw stallen grondig te reinigen. Cazemier Dienstverlening helpt u graag mee met uw stalreiniging! Door onze jarenlange ervaring reinigen wij grondig en vakkundig uw varkens-, melkvee-, pluimvee-, paarden- en/of geitenstal. Ook beschikken wij over de juiste mensen en middelen voor een fris en netjes resultaat. Met onze hogedrukreinigers is uw stal door onze medewerkers snel schoongemaakt. Natuurlijk verwijderen zij alle mest- en voerrestanten vakkundig.

Stalreiniging: wat kunnen wij voor u betekenen?

✓ Uw stallen schoonmaken, hygiënisch en snel
✓ Het reinigen van uw silo’s
✓ Uw complete manege schoonspuiten
✓ Grondig uw zonnepanelen reinigen
✓ Ook de stal ontsmetten is mogelijk
✓ Stallenreiniging met ons eigen materiaal
✓ Of alleen met personeel

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Stalspuiten-dakreiniging-binnenin-1
Stalreiniging-agrarische-dienstverlening-bedrijfsverzorging
Stalreiniging-pluimveestal-agrarische-dienstverlening

Uw stallen laten reinigen: het totaalplaatje

Wij verzorgen binnen de stalreiniging graag de totale klus. Van het afbreken van de stalhekken en het verplaatsen van grote hoeveelheden mest en voer, de stal uitmesten tot het terugplaatsen van alle materialen. Uw balen of andere grote hoeveelheden mest of voer verplaatsen wij namelijk gemakkelijk met behulp van een minishovel. Ook kunnen wij uw stal op professionele wijze compleet ontsmetten. Zo hebben wij voor iedere klus een oplossing op maat door de juiste mensen en passend materiaal in te schakelen. Enkel gebruik maken van onze medewerkers? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Wij denken graag met u mee!

Neem gerust contact op voor advies over de mogelijkheden en het combineren van verschillende werkzaamheden. Zo verzorgen wij de gewenste uitstraling van uw stal! Bekijk de foto’s om een alvast een indruk te krijgen van onze diensten. Neem gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    Meer dan stalreiniging

    Wij zetten graag een stapje extra voor u en kunnen meer voor u betekenen dan stalreiniging alleen. Wij nemen bijvoorbeeld graag de buitenplaats even voor u mee tijdens de schoonmaak. Ook kan het aantrekkelijk zijn om meerdere soorten reinigingswerkzaamheden te combineren. Zelfs uw machines kunt u grondig laten reinigen, net zoals uw silo’s en zonnepanelen. Of wilt u uw manege compleet laten reinigen? Dat kan! Wij komen graag langs om alle mogelijkheden voor reinigingswerkzaamheden op maat door te spreken.