0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Bouwschoonmaak

Wilt u uw bouwproject vlot laten verlopen? Laat Cazemier dan uw bouwschoonmaak verzorgen! Onze bouwopruimers nemen uw opruimwerkzaamheden graag uit handen zodat u zich volledig kunt richten op het bouwproject. Wij bieden de helpende hand gedurende het hele project. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bouwschoonmaak? Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

Opperman Cazemier
Opperwerkzaamheden bouwplaats
Opperman bouwplaats

Bouwschoonmaak voor uw project

Bij Cazemier hebben wij het juiste materiaal én de juiste mensen voor de bouwschoonmaak van uw project. Wij zorgen er voor dat het bouwmateriaal altijd op de juiste plaats neergezet wordt. Uiteraard wordt alle losse rommel keurig opgeruimd door een van onze bouwopruimers. Hierdoor verloopt uw bouwproject efficiënt en georganiseerd. Ons personeel ontlast u van zaken waar dat nodig is. Het takenpakket kan zeer divers zijn en wij zijn altijd bereid om net dat stapje extra te zetten!

Onze bouwopruimers:

✓ Ruimen zowel van binnen als van buiten álles op
Verplaatsen en verwijderen bouwhekken
✓ Verzorgen de schoonmaak van de mobiele toiletten
✓ Maken de bouwkeet schoon
✓ Zorgen voor een complete opleverschoonmaak

… en kunnen nog veel meer!

Uw bouwschoonmaak is bij Cazemier Dienstverlening in goede handen. Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op de bouwwerkzaamheden zelf. Kortom, wij staan graag voor u klaar waar dat nodig is!

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


    De bouwopruimers van Cazemier voor uw project?

    Wij helpen u bij de totale bouwschoonmaak. Wilt u meer informatie over onze bouwopruimers? Dan zijn wij uiteraard altijd bereid om het nodige advies te geven hoe wij onze bouwopruimers optimaal kunnen inzetten voor uw bouwproject. Contact opnemen kan zowel via het contactformulier als telefonisch.