0516-721924 info@cazemierdienstverlening.nl

Agrarische klussen

Een agrarisch bedrijf heeft altijd drukke periodes. Soms zijn er dan tijdelijk handen te kort en blijven er klussen liggen. Hierbij schiet Cazemier te hulp. Wij kunnen helpen bij van allerlei agrarische klussen. De boerenhulp die uw bedrijf op dat moment nodig heeft!

Boerenhulp door Cazemier

Onze VCA-gecertificeerde medewerkers zijn voor uiteenlopende agrarische klussen in te zetten. We zijn flexibel en hebben kennis van zaken. Zo zijn wij naast eenmalige hulp ook in te schakelen voor complete bedrijfsverzorging in tijden van vakantie of ziekte.

Neem contact met ons op

Heeft u onze hulp nodig of heeft u een vraag? Onze medewerkers staan u telefonisch of via de e-mail graag te woord. Neem snel contact met ons op!

agrarische-dienstverlening-hulp
Stalreiniging-agrarische-dienstverlening-bedrijfsverzorging
agrarische-dienstverlening

Een greep uit de agrarische klussen die wij u uit handen kunnen nemen:

    • Mestrijden
    • Bedrijfshulp bij landbouwwerkzaamheden
    • Stallen opbouwen en reinigen
    • (Stal)hekken opbouwen en afbreken
    • Veeverzorging zoals melken en voeren

En nog meer klussen die voorkomen binnen een agrarisch bedrijf. Wij ontlasten u in de hoeveelheid werkzaamheden. Geen klus is ons te min. Zelfstandig en vakkundig gaan wij te werk om het gewenste resultaat te leveren voor uw bedrijf.

Meer informatie over agrarische klussen?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons. Wij geven u advies en meer informatie over de uiteenlopende mogelijkheden die Cazemier u biedt.

Bel mij terug

Wilt u liever dat wij u terugbellen? Laat hieronder uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.